Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

KNVB blokkeerde al 800 kaarten


26 maart 2009 - De KNVB heeft tot dusver al 800 tickets voor het duel Nederland - Schotland geblokkeerd. Het betrof kaarten die waren gekocht via Ticketbox of OAD maar vervolgens voor veel geld werden doorverkocht door andere partijen.

Mensen die kaarten hebben gekocht via M&M events, 4ALLtickets, PePeTickets, Budgetticket, Onlineticketshop, marktplaats.nl en Ticket Unlimited lopen zodoende het risico dat men bij aankomst bij het stadion wordt geweigerd omdat tickets zijn geblokkeerd.

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart heeft de KNVB een speciaal telefoonnummer beschikbaar waarbij fans kunnen controleren of hun ticket al dan niet is geblokkeerd. Het gaat om het nummer 0900 - 8075 (20 cpm) waarbij fans hun vak-, rij- en stoelgegevens moeten doorgeven vervolgens wordt direct duidelijk of een ticket is geblokkeerd. KNVB adviseert gedupeerde fans geld terug te vragen van de verkopende partij.

KNVB-directeur Bert van Oostveen tegenover het ANP: "De KNVB wil dat wedstrijden van het Nederlands Elftal voor een groot publiek toegankelijk zijn en blijven. Door de louche praktijken van zwarthandelaren die tickets op grote schaal opkopen en voor woekerprijzen doorverkopen, dreigt een deel van onze supporters geen kaarten meer te kunnen krijgen. Het is een drastische maatregel die we nu nemen, maar we kunnen dit echt niet langer tolereren."

Onderzoek op internet wees uit dat een website als Onlineticketshop.nl geen kaarten meer verkoopt voor Nederland - Schotland maar wel voor andere interlands. TicketUnlimited.nl verkoop nog tickets voor Nederland - Schotland, vanaf 120 euro per stuk. Website TicketUnlimited

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!