Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lucius teleurgesteld maar begripvol


27 maart 2009 - Theo Lucius is teleurgesteld maar heeft ook begrip voor de beslissing van Feyenoord om zijn aflopende contract niet te verlengen. De 32-jarige Lucius hoopt nu op een buitenlands avontuur.

"Gezien de moeilijke financiŽle situatie van de club heb ik begrip voor het besluit. Feyenoord is duidelijk naar me geweest. Er is me gezegd dat de beslissing niet op sportieve maar op financiŽle gronden is genomen", aldus de 32-jarige verdediger tegenover De Telegraaf.

"Vanuit sportief oogpunt ervaar ik het als een teleurstelling. Ik was graag bij Feyenoord gebleven. Na drie teleurstellende jaren, waarin we vorig jaar met de beker toch een mooie prijs hebben gepakt, had ik graag ook geoogst met Feyenoord. Ik kan niet zeggen, dat Feyenoord in die drie jaar geen deel van mijn leven is geworden. Er is enorm veel gebeurd. Hoogte- en ook dieptepunten, maar alles bij elkaar heb ik het als een leuke tijd ervaren. Ik ga er in de laatste zes wedstrijden en de play-offs alles aan doen om op een goede manier afscheid te nemen", aldus Lucius die nu mogelijk de overstap maakt naar een buitenlandse competitie. "Ik laat het de komende tijd allemaal op me afkomen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!