Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Adams niet in beeld bij Sparta'


27 maart 2009 - Sparta Rotterdam is nog altijd op zoek naar een nieuwe trainer. De zoektocht naar een opvolger van Foeke Booy verloopt gestaag. De beoogde trainer (Alfons Groenendijk) besloot bij Willem II te blijven, ondertussen solliciteerde Tony Adams openlijk op het Kasteel.

Tony Adams, onlangs ontslagen bij Portsmouth, zou evenals zijn landgenoot Steve McLaren graag een aantal seizoenen in de Eredivisie willen werken. "Ik las in de krant dat hij interesse heeft", aldus Richard Grootscholten, technisch manager van Sparta tegenover het Algemeen Dagblad. "Wij nemen alle trainers die zich bij ons melden serieus, maar dit was nieuws voor mij." Volgens het Algemeen Dagblad is de kans klein dat Adams daadwerkelijk bij Sparta aan de slag gaat, de club geeft de voorkeur aan andere trainers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!