Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen neemt afscheid van Hanssen


27 maart 2009 - SC Heerenveen neemt aan het einde van het seizoen afscheid van een drietal spelers. Het gaat om Hanssen, Fellinga en Huisman de Jong. Het drietal krijgt geen nieuw contract aangeboden nu hun huidige verbintenis deze zomer afloopt.

André Hanssen speelt sinds 2004 voor SC Heerenveen. De Noorse middenvelder wist door een groot aantal blessures nooit voor langere tijd een basisplaats te bemachtigen. Dit seizoen kwam de 28-jarige speler zelfs helemaal nog niet in actie.

Ook Lesley Fellinga en Robin Huisman de Jong hebben geen toekomst in Friesland. Fellinga kwam afgelopen zomer over van BV Veendam, Heerenveen heeft besloten de eenzijdige optie om het contract met twee seizoenen te verlengen niet te lichten. Huisman de Jong wordt dit seizoen door Heerenveen verhuurd aan FC Emmen, de speler hoeft niet meer terug te keren in Friesland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!