Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje eenvoudig langs Schotland


29 maart 2009 - Het Nederlands Elftal blijft het uitstekend doen in de WK-kwalificatiereeks. De ploeg van bondscoach Bert van Marwijk won eenvoudig in de Amsterdam ArenA van Schotland, het werd 3-0.

Al voor rust had het Nederlands Elftal een comfotabele voorsprong opgebouwd. Klaas Jan Huntelaar zou in Amsterdam de score openen met een diagonale kopbal, de aanvaller van Real Madrid was het eindpunt van een aanval over meerdere schijven. Op slag van rust werd het ook nog eens 2-0 voor Oranje. Robin van Persie kopte raak uit een corner.

Na rust kwam Wesley Sneijder in de ploeg, later zouden ook Stijn Schaars en Ibraim Afellay in het elftal komen. Schotland bleef voetballen met veel mensen achter de bal en maakte het Oranje nog altijd niet moeilijk. Nadat een doelpunt van Caldwell nog werd afgekeurd, kreeg Oranje niet veel later een strafschop. Het was Dirk Kuijt die dit buitenkansje benutte en daarmee de eindstand bepaalde op 3-0.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!