Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Wolfswinkel denkt na over toekomst


30 maart 2009 - Ricky van Wolfswinkel weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De aanvaller van Vitesse staat nadrukkelijk in de belangstelling van AZ en FC Twente. Afgelopen winter voerde Van Wolfswinkel al gesprekken maar de aanvaller wilde sowieso het seizoen in Arhem afmaken.

Van Wolfswinkel sprak in januari zowel met Louis van Gaal (AZ) als Steve McClaren (FC Twente). "Ze zeiden dat ze geloof in mijn capaciteiten hebben", aldus Van Wolfswinkel tegenover Sportweek. "Daarnaast hebben ze me uitgelegd hoe ze me beter willen maken. Als ik had aangegeven direct naar hun club te willen, zouden ze proberen om er met Vitesse uit te komen. Maar ik gaf aan dat ik liever tot de zomer wilde wachten met het maken van een keuze. Dat is het verhaal."

"Ik moet nu gewoon blijven presteren. Ik heb écht nog geen keuze gemaakt, anders zou ik het wel zeggen. De komende tijd ga ik alles voor mezelf afwegen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!