Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wouters wil met Utrecht Europa in


30 maart 2009 - Jan Wouters is met ingang van komend seizoen assistent-trainer van FC Utrecht. Na gewerkt te hebben bij Glasgow Rangers en de afgelopen seizoenen PSV keert Wouters terug bij 'zijn' FC Utrecht om Ton du Chatinier te gaan assisteren.

"FC Utrecht is de club waar ik begonnen ben, die roots zijn altijd blijven trekken. En Ton du Chatinier ken ik goed, ik heb zes of zeven jaar met hem gespeeld", aldus Wouters tegenover PSV TV. "De ambities van de club spreken me ook aan. FC Utrecht wil structureel Europees voetbal gaan spelen en dat is een concreet doel om na te streven. Het zou fantastisch zijn, als we die uitdaging ook nog eens echt gaan waarmaken. Ik wil daaraan graag mijn bijdrage leveren."

Het was een moeilijke beslissing voor Wouters. "Ik heb bij PSV gespeeld en de club ervaren als een geweldige organisatie. Als trainer ben ik twee keer kampioen geworden en hebben we Champions League gespeeld. Maar Utrecht is altijd blijven trekken. Mijn rol blijft hetzelfde, veel samen doen met Ton. Maar bij PSV houd ik altijd een warm gevoel, dit is een geweldige club."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!