Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo neemt afscheid van zes spelers


30 maart 2009 - VVV Venlo neemt aan het einde van het seizoen afscheid van een zestal spelers, waaronder een aantal basiskrachten. VVV Venlo heeft besloten de aflopende contracten niet te verlengen.

Leon Kantelberg en Peter Reekers krijgen in Venlo geen nieuw contract aangeboden. De clubleiding van de koploper van de Jupiler League kon niet tot een akkoord komen met Samir el Gaaouiri over een nieuw contract, hierop heeft VVV Venlo besloten formeel ontslag aan te vragen per 1 juli aanstaande.

VVV venlo heeft ook besloten de opties in de aflopende contracten van Mike Mampuya, Danny Wintjes en Robert Willemse niet te lichten. Hierdoor zal ook dit drietal vertrekken uit Venlo.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!