Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag ziet toekomst in De Geer


30 maart 2009 - ADO Den Haag heeft het contract met Mike de Geer opengebroken en verlengd tot de zomer van 2012. De negentienjarige middenvelder doorliep de jeugdopleiding van Den Haag en maakte in oktober 2008 zijn debuut in het eerste elftal. ADO Den Haag neemt ook afscheid van een groot aantal spelers.

De aflopende contracten met Virgilio Teixeira, Samir El Moussaoui, Mimoun El Kadi en Roel Stoffels worden niet verlengd. Het viertal kan uitkijken naar een nieuwe club. De van AZ gehuurde doelman Boy Waterman zal aan het einde van het seizoen terugkeren naar Alkmaar. ADO Den Haag is al op zoek naar een derde doelman achter Robert Zwinkels en Gino Coutinho, een Finse keeper die vorige week op proef was keerde al huiswaarts.

Wetzel was in het Algemeen Dagblad onduidelijk over de Finse doelman. "We weten wat hij kan, maar gaan ook andere opties bekijken." Volgens het Algemeen Dagblad is middenvelder Ivo Rottiné in de ogen van Wetzel in ieder geval geen versterking. De middenvelder van de zondagamateurs van Hollandia uit Hoorn was vorige week op proef.

Of er toekomst is voor Ekrem Kahya, Tim De Meersman en Robin Faber in Den Haag is nog onduidelijk. De opties in de contracten van het drietal werden niet verlengd. "Dat bekijken we de komende periode," aldus Wetzel die ook pas eind mei zal belissen over de toekomst van Csaba Horváth. ADO Den Haag huurt de 26-jarige Slowaak dit seizoen van AS Trencin en heeft een optie tot koop. Na de komst van Derijck in de winterstop werd de Slowaak echter verbannen naar de bank. ADO Den Haag besliste ook nog niet over Rick Hoogendorp die wordt gehuurd van Wolfsburg.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!