Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stichting akkoord met fusie Roda en Fortuna


30 maart 2009 - De komst van een Limburgse fusieclub is een grote stap dichterbij gekomen, zo meldt L1. De Stichting Roda JC heeft namelijk ingestemd met een eventuele fusie van Roda met Fortuna Sittard. Volgens de stichting wordt er voldaan aan de voorwaarden die Roda JC heeft gesteld aan een mogelijke fusie, onder meer op vlakken als schuldsanering en deelname van bedrijfsleven en overheden.

Aanvankelijk wilde Stichting Roda JC de beslissing uitstellen tot komend weekend. Door tijdsdruk is nu onder druk alsnog een beslissing genomen. Volgens L1 stemden drie leden voor, twee tegen en één lid onthield zich van stemming. De twee leden die tegenstemden hebben aangekondigd uit de stichting te stappen.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!