Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

TOP Oss licht opties op Jacobs en Landers niet


31 maart 2009 - TOP Oss heeft formeel ontslag aangevraagd voor Roy Landers en Regilio Jacobs. Beide spelers hadden een optie in hun contract, TOP Oss besloot deze echter niet te lichten.

Het wil niet zeggen dat de 22-jarige Landers en de 21-jarige Jacobs daadwerkelijk uit Oss vertrekken. Beide spelers doorliep de jeugdopleiding van TOP Oss en behoren sinds een aantal seizoenen tot de selectie. Jacobs heeft dit seizoen regelmatig een basisplaats, terwijl Landers voornamelijk als invaller binnen de lijnen komt.

In een eerder stadium gaf reservedoelman Sjors de Bruijn al te kennen aan het einde van het seizoen TOP Oss te verlaten. TOP Oss maakte vorige week al bekend afscheid te nemen van Erik van de Ven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!