Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pranjic uit voorzorg aan de kant


31 maart 2009 - Danijel Pranjic heeft het Kroatisch trainingskamp verlaten vanwege een kuitblessure. Uit voorzorg zal de Kroatische linkspoot dan ook niet in actie komen tegen voetbaldwerg Andorra.

Volgens fysiotherapeut Erik ten Voorde gaat het om een lichte spierblessure zo laat hij weten op de website van SC Heerenveen. Ten Voorde: "Danijel had tegen Andorra misschien kunnen spelen, maar de medische staf van Kroatie wilde geen enkel risico nemen. Hij gaat vanmiddag voor het eerst mee het veld op. Eind van de week is er meer duidelijkheid en weten we of hij in Almelo kan voetballen."

Op de website van SC Heerenveen wordt ook gemeld dat Brian Vandenbussche voldoende hersteld is van een rugblessure. Vandaag heeft de Belgische doelman dan ook al weer de groepstraining hervat.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!