Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC licht optie in contract Cisse


31 maart 2009 - Roda JC heeft besloten de eenzijdige optie in het contract met Sekou Cisse te lichten. De talentvolle Ivoriaanse aanvaller staat zodoende nog zeker tot de zomer van 2011 onder contract in Limburg. Het is nu alleen nog de vraag of dat bij Roda JC of de nieuwe fusieclub zal zijn.

"In potentie is Sekou een geweldige speler en hij vertegenwoordigt een bepaalde marktwaarde. We wilden niet riskeren dat naast Oper nog een aanvaller transfervrij de deur uitloopt," aldus technisch directeur Martin van Geel van Roda JC tegenover het ANP.

Eerder besloot Roda JC namelijk de optie in het contract met Oper niet te lichten. Roda JC zou twijfelen vanwege de blessuregevoeligheid van de ervaren aanvaller. Daarnaast zou Oper zwaar op de begroting van de Limburgers drukken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!