Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eindhoven bezig voor volgend seizoen


1 april 2009 - FC Eindhoven is ondanks de onzekerheid over het voortbestaand toch bezig met komend seizoen. De geplaagde club uit de Jupiler League is in gesprek met Kevin Diaz, Bart van Brakel en Ruud van der Rijt.

Het drietal heeft in Eindhoven een aflopend contract. De 26-jarige Diaz is bezig aan zijn tweede seizoen in Eindhoven. In 68 competitieduels scoorde Fransman 14 keer. Indien FC Eindhoven meer weten over haar voortbestaan zal men verder gaan praten met Diaz.

Met Van Brakel en Van der Rijt is er inmiddels al een mondeling akkoord over een tweejarige overeenkomst met een optie op nog eens een seizoen.

Overigens is vandaag beken geworden dat een tweetal bestuursleden FC Eindhoven gaan verlaten Henk Hulshuizen en Peter van den Baar. Er is volgens voorzitter Creemers een verschil van mening over de te hanteren strategie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!