Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse langer door met Stevanovic


1 april 2009 - Vitesse heeft de optie gelicht op Dalibor Stevanovic. De Sloveens international staat zodoende de komende twee seizoenen onder contract in Arnhem, in eerste instantie was er een dienstverband overeengekomen van een half jaar.

Technisch directeur Marc van Hintum op de website van Vitesse: "We zijn heel blij dat we Dado nu al hebben kunnen verlengen, want de meerwaarde van deze speler voor Vitesse staat buiten kijf."

Vitesse heeft ook de maken met huurcontracten van een drietal spelers, te weten Nicky Hofs (Feyenoord), Jeroen Drost (sc Heerenveen) en Lasse Nilsson (Saint Etienne). Bij Drost en Nilsson heeft Vitesse koopopties die respectievelijk voor 15 april en 15 juni gelicht dienen te worden.

Van Hintum: "Ten aanzien van Drost moet nog worden gesproken met Heerenveen en wat Nilsson betreft hebben we nog tijd. Daar gaan we wat later mee aan de gang. Nicky Hofs is een ander verhaal. Daar heeft Vitesse geen invloed op, omdat Feyenoord bepaalt. Maar laat duidelijk zijn dat we Nicky er graag bij houden."

Vitesse heeft besloten de aflopende contracten van Imad Azaoum (Jong Vitesse), Jaime Bruinier (verhuurd aan AGOVV), Cees Keizer (verhuurd aan FC Zwolle), Rihairo Meulens (verhuurd aan FC Dordrecht), Abubakari Yakubu en Sébastien Sansoni niet te verlengen. Mogelijk dat Sansoni in een later stadium alsnog in aanmerking komt voor contractverlenging.

Technisch directeur Marc van Hintum: "Op dit moment bieden wij Sansoni geen nieuw contract aan, maar wat niet is kan nog komen. Ten aanzien van Yakubu is het besluit wel definitief. Yakubu heeft veel voor de club betekend, binnen en buiten het veld. Maar hij komt te weinig aan spelen toe om hem een nieuw contract aan te kunnen bieden. Dan moet je helaas afscheid nemen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!