Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje maakt opnieuw indruk


2 april 2009 - Het Nederlands Elftal heeft vanavond op fraaie wijze de Macedonische ploeg huiswaarts gestuurd. Het werd in de Amsterdam ArenA 4-0 voor de ploeg van Bert van Marwijk. In juni in en tegen IJsland heeft Oranje aan een gelijkspel genoeg om zich te plaatsen voor het WK in 2010 in Zuid Afrika.

In de eerste helft was Oranje bij vlagen flitsend te noemen. Onder aanvoering van Wesley Sneijder, die de geblesseerde Van Persie in de basis verving, volgde na een combinatie met Arjen Robben een doelpunt van Dirk Kuijt. De aanvaller kon de bal het doel in glijden.

Na 25 minuten spelen viel al de 2-0, het was Klaas Jan Huntelaar die in samenwerking met Arjen Robben tot deze treffer kwam. Het slotakkoord van de eerste helft kwam op naam van Dirk Kuijt die met zijn tweede treffer er in Amsterdam 3-0 van zou maken. Na rust kwam Robben niet meer terug in de ploeg, de speler kende een lichte blessure. Ryan Babel was zijn vervanger.

In de tweede helft probeerde de Macedonische ploeg Oranje tegen te houden mede met behulp van de nodige overtreding. Alleen Rafael van der Vaart, ingevallen voor Sneijder, zou nog tot scoren komen waarmee de eindstand op 4-0 werd bepaald.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!