Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV-talent kiest voor Willem II


2 april 2009 - Willem II heeft zich versterkt met Jasper Waalkens. De overgang mag best opvallend genoemd worden, afgelopen seizoen werd de speler nog verkozen tot beste voetballer van de landelijke A-jeugdcompetities.

De 20-jarige middenvelder werkt dit seizoen zijn wedstrijden af bij de beloften van PSV, tot een officieel debuut in het eerste elftal kwam het nog niet. Willem II heeft Waalkens voor twee seizoenen vastgelegd met een optie voor nog eens een seizoen.

Technisch directeur Andries Jonker op de website van Willem II: 'Jasper is een middenvelder met veel voetballend vermogen. We zijn zeer verheugd dat hij, ondanks de aanbieding van PSV, de keuze voor Willem II heeft gemaakt.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!