Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Diego Biseswar langer bij Feyenoord


3 april 2009 - Diego Biseswar speelt ook de komende seizoenen voor Feyenoord. Volgens het Algemeen Dagblad zal de aanvaller op korte termijn een meerjarig contract ondertekenen in Rotterdam-Zuid.

De 21-jarige aanvaller begon het seizoen bij de beloften maar is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in het elftal van de Rotterdammers. Mede door zijn transfervrije status trok Biseswar de belangstelling van diverse clubs uit binnen- en buitenland waaronder ook Valencia, Benfica en PSV.

Lange tijd leek het erop dat Biseswar Feyenoord komende zomer ook daadwerkelijk zou verlaten. Een aantal goede gesprekken met toekomstig trainer Mario Been hebben Biseswar doen besluiten nog een aantal jaren bij Feyenoord te blijven spelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!