Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lucius hoopt op Engels of Duits avontuur


3 april 2009 - Theo Lucius moet Feyenoord deze zomer verlaten nu de club heeft besloten de optie in zijn aflopende contract niet te verlengen. De Brabander hoopt nu op een kans van een Engelse of Duitse club.

Lucius hoopt op een Engelse of Duitse club. "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat het buitenland mijn ambitie is. In Nederland heb ik weinig meer te winnen, na PsSV en Feyenoord", aldus Lucius tegenover de papieren uitgave van Voetbal International. "Ik zelf ga me concentreren op Feyenoord en zie wel met welke opties mijn zaakwaarnemer Ger Lagendijk komt. Ik ga niet uit van Manchester United, maar een leuke, goede club in Engeland of Duitsland zou mooi zijn. Het is nú of nóóit."

Lucius ziet voordelen van zijn transfervrije status. "Stel dat Feyenoord de optie in mijn contract had gelicht, dan was ik volgend seizoen pas transfervrij geweest, op mijn 33ste. Dat is een leeftijd waarop je voor veel clubs minder interessant bent. Ik ben nu 32 jaar en dan kan je nog wel drie jaar mee, precies de periode waarover de meeste contracten worden afgesloten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!