Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente en NEC spelen gelijk


3 april 2009 - FC Twente heeft dure punten laten liggen in haar strijd om de tweede plaats in de Eredivisie. In De Goffert kwam de ploeg van Steve McLaren niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen NEC.

In de eerste helft leek er voor FC Twente maar weinig aan de hand. Een goal van Arnautovic die het laatste tikje gaf bij een mogelijkheid van Kenneth Perez bracht de ploeg op voorsprong. Diezelfde Marko Arnautovic, die het in de aanval zonder de geschorste N'Kufo moest doen, had later ook de kans om de 2-0 te maken. Romano Denneboom zou zelfs de lat treffen.

Ook na rust leek FC Twente op weg naar drie belangrijke punten. Naar mate het duel vorderde werd NEC steeds gevaarlijker en werd het elf minuten voor tijd beloond door een treffer van John Goossens. De slotfase zou nog beladen zijn, allereerst moesten Pothuizen en Arnautovic na een onderling duel beide met een blessure naar de kant, enkele minuten later kreeg El Akchaoui rood na slaan richting Denneboom.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!