Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hardarsson vertrekt bij FC Groningen


1 maart 2004 - Joey Hardarsson vertrekt per direct bij FC Groningen. De speler staat al sinds de zomer van 2001 onder contract bij Groningen maar maakte pas twee weken geleden zijn debuut als basisspeler van Groningen. De IJslandse middenvelder vertrekt naar de Noorse eerstedivisieclub IK Start, waar hij een contract voor drie seizoenen ondertekende.


Eerder probeerde de middenvelder nog een contract te verdienen bij IFK Göteborg, die niet langer de topclub van weleer is. Met zijn debuut in de basis tegen Vitesse kwam er op de valreep nog een goede afsluiting van ruim drie jaar in Nederland: "Ik wist van tevoren helemaal niet wat ik moest verwachten, maar heb inderdaad de hele 90 minuten in het veld gestaan. Toen ik een uur later in de bus zat, merkte ik het wel aan m'n benen. Zo'n hele wedstrijd is toch een raar gevoel."

"Het heeft heel lang geduurd, voordat ik eindelijk de basis kwam. Maar uiteindelijk is het dan toch gelukt en we hebben ook nog eens gewonnen. Zo vertrek ik toch nog met een redelijk goed gevoel uit Groningen." Aldus Hardarsson op FCGroningen.nlVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!