Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zwolle druk bezig voor volgend seizoen


2 maart 2004 - Zoals zo veel clubs is ook FC Zwolle inmiddels achter de schermen volop bezig voor het volgende seizoen. Zo is de technische staf al enige tijd druk bezig met het scouten van eventuele versterkingen voor FC Zwolle. Trainer Hennie Spijkerman en technisch directeur Henry van der Vegt bezochten hiervoor de afgelopen weken diverse wedstrijden in de Gouden Gids Divisie, de Holland Casino Eredivisie en de beloftencompetitie in Nederland.


Een van de spelers die nadrukkelijk in beeld is bij FC Zwolle is Fabian Peppinck van RKC Waalwijk. Peppinck moet in Zwolle de beoogd opvolger worden van Albert van der Haar die naar Willem II vertrekt. Cor Varkevisser stond op het lijstje met nieuwe doelmannen maar de jonge sluitpost die geboren is in Leiden verlengde onlangs zijn contract bij Feyenoord en zal opnieuw worden verhuurd aan Excelsior.

Het laatste nieuws is dat Hennie Spijkerman en Henry van der Vegt momenteel in het buitenland vertoeven. Het duo is daar op pad zijn om ook in het buitenland naar een versterking te kijken. Gerard Nijkamp verzorgt daarom deze de trainingen bij het eerste elftal. (www.fczwolle.org)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!