Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC toont belangstelling in Boutahar


3 maart 2004 - NEC is volgens ForzaNec.nl ge´nteresseerd in RKC-speler en oud Feyenoorder Said Boutahar. De 21-jarige middenvelder mag komende zomer transfervrij vertrekken bij de Waalwijkse club en NEC bekijkt nu of het de speler kan vastleggen voor het volgende seizoen. Boutahar heeft een aflopend contract in Waalwijk.

Rkc kampt al een tijdje met financiŰle problemen. Onlangs lichtte de club niet de tweejarige optie op Boutahar, ondanks dat de speler een goed seizoen doormaakt bij de Waalwijkers. Zodoende kan hij komende zomer transfervrij vertrekken.

Said Boutahar speelde twee wedstrijden voor Feyenoord en degradeerde vorig seizoen met Excelsior. In dat seizoen scoorde hij 9 maal in 30 wedstrijden. Bij RKC speelde hij dit seizoen in alle 23 wedstrijden, waarin hij 5 maal tot scoren kwam. (www.fr-fans.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!