Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Emile Mbamba vol onbegrip


3 maart 2004 - Vitesse-spits Emile Mbamba is vol onbegrip over zijn positie bij de Arnhemse club. De clubtopscorer (vijf doelpunten) zat afgelopen vrijdag tegen FC Zwolle niet eens bij de selectie: "Ik begrijp er echt niks van waarom ik buiten de boot ben gevallen. Na de winterstop stond ik er opeens niet meer in. Daarvoor heb ik nooit enige uitleg gekregen."

Mbamba moet inmiddels alle andere aanvallers in de selectie voor zich dulden: "Dat is al zo sinds de komst van Rink en nu is er nog een nieuwe aanvaller bijgekomen. Maar ik blijf me vol inzetten op de training.”
Mbamba wil nu toestemming om met het Olympisch elftal van Kameroen weg te gaan: “We spelen op 14 maart tegen Congo en twee weken later tegen Mali. We hebben tien punten uit vier duels en staan er zeer goed voor.” De spits zat de laatste interland op de bank: “De vorige wedstrijd was ik er wel bij, maar speelde ik niet, omdat ik te laat was. Toen had ik namelijk voor Vitesse gekozen. Als ik nu toch niet in aanmerking kom om te spelen, wil ik naar Kameroen voor die interlands.” De Kameroener wil niet te lang wachten: “Ik blijf mijn best doen, maar ik wil wel uitleg waarom ik niet speel.” (Omroep Gelderland)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!