Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hese in belangstelling Vitesse en Willem II


20 april 2009 - Leon Hese is bezig aan zijn laatste wedstrijden bij De Graafschap. Wanhopen doet de verdediger echter niet, een aantal andere clubs uit de Eredivisie toonde inmiddels al interesse.

In De Stentor meldt Hese dat Willem II en Vitesse hem in de gaten houden. "Ik wil blijven voetballen, het liefst in de Eredivisie, maar ik zal alles in overweging moeten nemen. Maar je weet hoe het is in deze periode, iedereen wacht af. Van mijn zaakwaarnemer hoorde ik dat Vitesse en Willem II me volgen. Dat zou leuk zijn. Maar het is niet concreet en ik heb zelf nog met geen enkele club contact gehad."

Hese had het liefst in Doetinchem blijven spelen maar zijn aflopende contract wordt niet verlengd. "Heel vervelend, zeker omdat ik het absoluut niet had verwacht. Een paar maanden geleden heb ik met Henk van Stee gesproken en kreeg ik te horen dat de club met me door wilde. Maar waarschijnlijk heeft Leen Looyen (nieuwe directeur voetbalzaken, red.) alles op een rijtje gezet en besloten het niet te doen."

"Ik ben er niet boos over, zo gaat dat soms in de voetbalwereld. Maar ik ben wel erg teleurgesteld, het is niet leuk."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!