Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mogelijk benefietduel Ajax en Marokkanen


4 maart 2004 - Een groep Marokkaanse voetballers wil graag een benefietwedstrijd gaan spelen tegen Ajax, dit om geld op te halen voor de slachtoffers van de aardbeving vorige maand. Onder meer Nourdin Boukhari, Anoaur Diba (beide NAC Breda), Ali Elkhattabi (AZ) en Khalid Sinouh (RKC Waalwijk) zouden meespelen.

Ajax speelde een aantal jaren geleden al eens tegen een 'Turks elftal' dit in het kader van de aardbevingen in dat land. Toen kwam slechts 12.500 toeschouwers op de wedstrijd af. Volgens initiatiefnemer Sinouh, de broer van de RKC doelman, zal het duel meer bezoekers gaan trekken. Sinouh probeert ook Hadji (Espanyol) en Naybet (Deportivo la Coruna) te strikken voor het duel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!