Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Dijk had het niet verwacht


24 april 2009 - VVV-trainer Jan van Dijk had niet verwacht dat Fortuna Sittard in staat was om RKC Waalwijk te verslaan. Door deze onverwachte nederlaag pakte VVV Venlo vandaag de titel in de Jupiler League.

Van Dijk tegenover De Telegraaf: "We hebben zo'n dertig wedstrijden bovenaan gestaan, dus een verdiende titel. Maar ik had niet verwacht dat Fortuna Sittard voor zo'n stunt zou zorgen door concurrent RKC te verslaan."

"Fortuna, dat toch maar zeventiende staat, moest minstens gelijkspelen tegen nummer twee RKC. Dat ze zouden winnen had ik echt niet verwacht."

Nu wacht een nieuw avontuur van VVV in de Eredivisie. "We kunnen vanaf morgen aan de slag om aankopen binnen te halen. We hebben de financiŽle mogelijkheden. Maar eerst even een feestje vieren."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!