Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Seizoen voor Melvin Fleur voorbij


4 maart 2004 - De blessure die RBC-speler Melvin Fleur in het uitduel tegen AZ opliep is ernstiger dan in eerste instantie werd gedacht. Uit nader onderzoek blijkt dat de verdediger zijn kruisband volledig heeft afgescheurd. Uit eerder onderzoek concludeerde men dat alleen de kniebanden waren verrekt en er een ader was geraakt. Hierdoor zat er bloed in het kniegewricht.

De ernst van de blessure werd pas later vastgesteld, omdat door de zwelling van de knieholte het gewricht moeilijk te onderzoeken is. Naast het afscheuren van de kruisband is er ook een scheurtje in de meniscus geconstanteerd. Het is onduidelijk of Fleur al een kijkoperatie heeft gehad, waardoor men een goede indicatie kan geven van de herstelperiode. Hoe Fleur zal worden behandeld is ook nog niet bekend. Zeer waarschijnlijk wordt de linksback binnenkort geopereerd aan de gekwetste knie. In ieder geval zal Melvin Fleur maanden uitgeschakeld zijn en zal hij dit seizoen dus niet meer in actie komen. (www.rbcroosendaal.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!