Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Westerlo komt met punten van samenwerking Feyenoord


5 maart 2004 - Het Belgische Westerlo meldt op haar eigen website dat men met Feyenoord een intentieverklaring heeft bereikt om een drietal punten. Deze zouden nu verder worden uitgewerkt en in een juridische vorm worden gegoten zodat Feyenoord en de Jupiler League club waarschijnlijk vanaf volgend seizoen kunnen gaan samenwerken.


Feyenoord en Westerlo bereikten een akkoord op de voglende punten:

1) Uitwisseling van trainers en jeugdspelers om zodoende beide jeugdopleidingen nog verder te optimaliseren.

2) Meer van elkaar te weten te komen. Zodoende dus ter beschikkingstelling van de aanwezige know how wat er onder meer op zou neer komen dat scouts kunnen samenwerken.

3) Als laatste punt, het meest interessante voor Feyenoord. De mogelijke verhuur van talentvolle Afrikaanse spelers uit de Ghanese voetbalschool. Op dit moment is dit slechts een intentie, mochten de eerder genoemde punten voor beide aangenaam zijn wordt ook dit punt uitgevoerd.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!