Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC na nederlaag hekkensluiter


3 mei 2009 - Roda JC is de nieuwe hekkensluiter in de Eredivisie. Ondanks een veldoverwicht en de betere kansen wist de ploeg van Harm van Veldhoven vandaag de thuiswedstrijd tegen Willem II niet te winnen. In de extra tijd verloor het zelfs.

Vandaag zat voor Roda JC werkelijk alles tegen. De thuisploeg kreeg voldoende kansen om vandaag de drie punten te pakken. De ploeg wist de nodige kansen niet te verzilveren. Toch leek het duel af te stevenen op ni ieder geval een gelijkspel. Diep in blessuretijd was het echter toch nog Vorthoren die Willem II aan de drie punten hielp, des te erger voor Roda was het dat dit in buitenspelpositie gebeurde.

Het ziet er voor Roda JC niet rooskleurig uit. De ploeg is terug te vinden op de laatste plaats in de Eredivisie. Volgende week speelt Roda JC een uitwedstrijd tegen Feyenoord dat de punten nog hard nodig heeft en het dan ook niet cadeau zal doen. De fans van Roda JC moeten ernstig rekenen gaan houden met degradatie naar de Jupiler League.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!