Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

McLaren hoopt op een gunstige loting


3 mei 2009 - Opnieuw speelt FC Twente de voorronde van de Champions League. Vorig seizoen versperde Arsenal de weg naar de groepsfase van de Champions League, Steve McLaren hoopt nu op een gunstige loting.

FC Twente moet twee voorrondes overleven om uiteindelijk aan het hoofdtoernooi te kunnen beginnen. "Het is een lange weg naar de groepsfase, maar ik denk dat iedereen in de voorronde kans maakt om zich te plaatsen", aldus trainer Steve McClaren.

"Ik hoop dat we nu wat geluk hebben bij de loting en niet weer een ploeg als Arsenal treffen." Arsenal bleek begin dit seizoen over twee duels te sterk voor de Tukkers die vervolgens in de UEFA Cup de nodige indruk maakten maar volgend jaar hopen op de groepfsase van de Champions League. "Het is nu zaak om ons daarvoor te plaatsen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Meursie side op 4 mei 2009 om 13:26
De man heeft het verdiend dat zijn naam juist wordt geschreven: McClaren dus!

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!