Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ geeft Van Gaal tien dagen


4 mei 2009 - AZ wil zo snel mogelijk duidelijkheid hebben van Louis van Gaal. De directie van AZ heeft Van Gaal tien dagen de tijd gegeven om te laten weten of hij kiest voor een buitenlands avontuur of AZ zal gaan combineren met een functie als bondscoach, bijvoorbeeld die bij de Belgische voetbalbond.

Van Gaal heeft op dit moment de belangstelling getrokken van een tweetal clubs. Het Engelse Sunderland en de Duitse topclub Bayern Munchen willen Van Gaal graag aanstellen als trainer. Bij Sunderland krijgt Van Gaal te maken met een zeer rijke Amerikaanse eigenaar die met beleid, zoals ook Scheringa doet bij AZ, van Sunderland een grote club wil maken. Een van de eerste stappen die werden gezet was het aanstellen van Chris Woerts als commercieel directeur.

Bayern Munchen is natuurlijk een heel ander verhaal. Elk jaar speelt de club uit Beieren in de Bundesliga mee om te prijzen. De prestaties liggen op een vergrootglas, media als de Bild hebben elke dag een aantal verslaggevers rond het veld om maar niets te hoeven missen. Toch lonkt ook hier een uitdaging voor Van Gaal. Er staat al een kwalitatief sterke selectie en er is geld voorhanden deze nog verder te versterken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!