Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Scheringa wil met Van Gaal CL in


4 mei 2009 - AZ-voorzitter Dirk Scheringa is niet van plan om Louis van Gaal te laten vertrekken naar Bayern Munchen mocht de Duitse topclub voor zijn trainer aankloppen.

"Louis heeft een doorlopend contract tot 2010 en daar houden we hem aan," aldus Scheringa tegenover Sportweek. 'Een constellatie waarin hij naast AZ een land coacht, zoals België, is bespreekbaar voor ons, een vertrek naar een andere club is dat niet. Ik ben er ook niet bang voor, omdat Van Gaal een principiële man is die altijd zijn contracten nakomt en uitdient."

Scheringa tegen Sportweek: "Wij zijn niet benaderd door Bayern München en ook Louis heeft niet aangegeven onder z’n contract uit te willen. Maar als hij met dat verzoek komt, willigen we het niet in. De spelers en wij willen de Champions League in met Louis van Gaal, een transfer naar Bayern is onbespreekbaar."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!