Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Pranjic in belangstelling Liverpool'


4 mei 2009 - Liverpool heeft meer dan gewone belangstelling in Danijel Pranjic. Volgens Omroep Friesland is er zelfs al gesproken tussen vertegenwoordigers van de Engelse topclub en de zaakwaarnemer van Pranjic, Soren Lerby.

Tijdens het duel SC Heerenveen - ADO Den haag waren er al geruchten over de vermeende interesse van Liverpool. Na afloop van het duel zou Pranjic hebben bevestigd dat er contact is tussen beide partijen, er is echter nog geen sprake van een aanbieding van Liverpool aan Pranjic en Heerenveen.

Pranjic viel op het Europees Kampioenschap van 2008 in Zwitserland en Oostenrijk op bij vele clubs. De van origine linkshalf stond in het Kroatisch team als linksback opgesteld. Bij SC Heerenveen trok Pranjic dit seizoen ook de aandacht door veelvuldig aan scoren toe te komen. Pranjic speelt sinds 2005 in Friesland en heeft er nog een contract tot de zomer van 2012.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!