Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bosschaart in belangstelling Aston Villa


5 maart 2004 - Pascal Bosschaart staat in de belangstelling van Aston Villa. Feyenoord wilde de Rotterdammer in dienst van FC Utrecht graag inlijven, maar lijkt nu dus concurrentie gekregen te hebben van Aston Villa. Feyenoord heeft nu een bod uitgebracht op Bosschaart, maar vorig jaar wilden de Rotterdammers niet het bedrag betalen dat Fc Utrecht voor Bosschaart wou. Deze keer lijkt dat opnieuw het geval.

,,Feyenoord heeft een bod gedaan, maar dat is onacceptabel laag,’’ aldus Martin Sturkenboom, algemeen directeur ad interim van FC Utrecht tegenover het Utrechts Nieuwsblad. ,,Eerst stelde Feyenoord een spelersruil voor, met geld toe voor ons. Daarin waren we niet geïnteresseerd. Dus bleef alleen een geldbedrag over, maar dat bod hebben we niet serieus genomen. Zeker niet in het licht van het transferbedrag dat is afgesproken als Pascal in de winterstop zou zijn vertrokken: 3,5 miljoen euro.’’

Daarom lijkt Aston Villa nu de belangrijkste kandidaat voor het overnemen van Bosschaart, maar Rob Jansen, zaakwaarnemer van Bosschaart ontkent de belangstelling van de Engelsen. ,,Onzin. We hebben nog niets gehoord.’’ (www.fr-fans.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!