Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil Mendez aan contract houden


4 mei 2009 - Edison Mendez wil PSV aan het einde van het seizoen verlaten. PSV hoopt de middenvelder uit Ecuador, die zondag nog rood kreeg, echter aan zijn contract te houden. Sterker nog, PSV wil de speler graag langer aan zich binden.

Mendez heeft in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2010, voor PSV is het zelfs een optie om de speler aan zijn contract te houden ondanks dat hij dan volgend jaar transfervrij kan vertrekken. "Edison heeft nogmaals aangegeven dat hij terug wil naar Ecuador", aldus algemeen directeur Jan Reker tegenover Voetbal International.

De optie om Mendez aan zijn contract te houden is mogelijk. "Alles is nog open, ook die optie dus. Onze nieuwe trainer Fred Rutten ziet in hem een belangrijke schakel in het elftal van komend seizoen en dus willen we Mendez hier houden."

PSV wil ook graag door met Carlos Salcido, de Mexicaanse verdediger wilde aan het begin van het seizoen nog vertrekken. Reker: "Carlos heeft dit seizoen bijna geen wedstrijd gemist, ook hij is een belangrijke speler voor PSV. Zijn contract loopt na dit seizoen nog drie jaar door, dus een vertrek van hem is niet aan de orde."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!