Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jan Everse terug bij FC Zwolle


5 mei 2009 - Jan Everse keert terug als trainer van FC Zwolle. Eerder dit seizoen werd de oefenmeester nog door het bestuur van FC Zwolle ontslagen. Dat bestuur is inmiddels vervangen door een nieuw bestuur en deze heeft Everse nu opnieuw aangesteld.

In de nacompetitie die FC Zwolle wacht zal Everse in ieder geval op technisch vlak een rol gaan spelen. "We hebben de afgelopen weken informatie ingewonnen en ons in de situatie rond Everse verdiept. We zijn tot de conclusie gekomen dat er in een nieuwe structuur vertrouwen is met hem verder te gaan. Hij krijgt wel iets minder bevoegdheden, maar heeft daar positief op gereageerd. Er is een goede basis," aldus interim-voorzitter Arjan Jansen tegenover het ANP.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!