Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sparta moet op zoek naar nieuwe keeper


6 mei 2009 - PSV lijkt Cassio Ramos aan het einde van het seizoen terug te halen naar Eindhoven. De Eindhovense club is zeer tevreden over de progressie die de Braziliaanse doelman in Rotterdam heeft laten zien. Ondertussen moet Sparta op zoek naar een nieuwe eerste doelman.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen mag Cassio Ramos de concurrentie aangaan met Andreas Isaksson en Bas Roorda. Het drietal zal samen moeten gaan uitmaken wat de rangorde voor komend seizoen zal zijn. Mocht Ramos die concurrentiestrijd verliezen dan overweegt PSV de doelman opnieuw te verhuren.

Het lijkt uitgesloten dat Sparta tot dat moment wil wachten ondanks dat het uitermate tevreden is over Cassio Ramos. Sparta wil echter sneller duidelijkheid. Duidelijkheid gaf de club in ieder geval al aan Harold Wapenaar, zijn aflopende contract wordt niet verlengd. Ondertussen tekende reservedoelman Cor Varkevisser wel bij. In eerste instantie moest ook Varkevisser vertrekken, maar de doelman ging akkoord met een verlaagde aanbieding.

In de winterstop waagde Sparta nog een poging om de Belgische doelman Peter Mollez los te weken bij KV Kortrijk. Die flirt liep afgelopen zomer op niets uit. Inmiddels lijkt de doelman niet meer in beeld, de doelman kende na de winterstop een mindere periode en dat heeft Sparta doen gaan twijfelen.

"Sparta heeft ons verzekerd dat Peter Mollez nog in beeld is in Rotterdam," aldus Jean Claude Lagaisse, de zaakwaarnemer van de doelman tegenover het Algemeen Dagblad. "Maar een echt voorstel, nee dat ligt er niet. Of dat een tegenvaller is? Nee, wij wachten het rustig af. Peter is transfervrij en er is voldoende belangstelling voor hem binnen België. Natuurlijk is hij nog geïnteresseerd in een transfer naar Sparta, maar de bal ligt bij de club."

Mollez tegenover het Algemeen Dagblad: "Het laatste contact met Sparta is van twee weken geleden. Ik weet niks concreets. Mijn zaakwaarnemer brengt mij op de hoogte als de windstilte voorbij is."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!