Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bloemendaal weg bij De Graafschap


6 mei 2009 - Jarenlang stond Mark Bloemendaal te boek als het grootste talent in de jeugdopleiding van De Graafschap. Na een nieuwe botsing met de technische staf is bseloten de twintigjarige speler transfervrij uit Doetinchem te laten vertrekken.

Volgens De Gelderlander wilde de coach van Jong De Graafschap, Jan Vreman in een duel tegen de beloften van Groningen in laten vallen. Bloemendaal zat echter in de kleedkamer, vervolgens meldde hij zich ziek. Het zou de laatste keer zijn dat Bloemendaal voorkwam op een wedstrijdformulier van De Graafschap.

"Ik heb een gesprek gehad met Mark Bloemendaal en zijn zaakwaarnemer Robert Postma", reageert directeur voetbalzaken Leen Looyen in De Gelderlander. "Hij was erg teleurgesteld omdat hij de laatste tijd wisselspeler was bij de beloften. Er zijn de laatste tijd een paar dingetjes gebeurd en we hebben nu besloten dat hij nu al op zoek mag naar een andere club. Misschien kan hij ergens op stage en ik wil hem daarbij ook nog wel helpen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!