Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fotoverslag: Marco van Basten


6 mei 2009 - Een fotoverslag van Marco van Basten. Vandaag maakte de oefenmeester bekend per direct te stoppen bij Ajax. De Amsterdamse club was het eerste clubteam dat Van Basten onder zijn hoede had.


Met veel vertrouwen begon Marco van Basten het seizoen met Ajax. Eindelijk zou Ajax weer eens het kampioenschap moeten gaan binnenhalen.


Veel Ajax-fans stellen dat Van Basten geen goede hand had in de versterkingen die Ajax wist binnen te halen. Zo bleek onder andere Evander Sno een regelrechte miskoop.


Samen met de perschef van Ajax en directeur Rik van den Boog licht Van Basten zijn besluit toe dit onder het toeziend oog van de media.


Samen met de perschef van Ajax en directeur Rik van den Boog licht Van Basten zijn besluit toe dit onder het toeziend oog van de media.


Een teleurgestelde Van Basten licht zijn besluit toe.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!