Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch verliest thuis kostbare punten


5 maart 2004 - FC Den Bosch is vanavond goed weggekomen in de Gouden Gids Divisie. De Brabanders, nog altijd titelkandidaat, stonden met rust met 2-0 in eigen huis achter tegen Emmen maar wisten uiteindelijk toch nog met 2-2 gelijk te spelen. Excelsior, Helmond Sport, Sparta en Heracles wisten allemaal te winnen. Het zij bij de een makkelijker als bij de ander.


FC Den Bosch keek vlak voor rust op eens tegen een 2-0 achterstand aan nadat Lesmond Prinsen en Antonino Furfaro vlak na elkaar scoorden. Via doelpunten van Berry Powell en Koen van de Laak kwam FC Den Bosch echter weer terug in het duel. Het tweede doelpunt van Den Bosch van Van de Laak drie minuten voor tijd bleek te kort om nog serieus te denken aan een overwinning voor de thuisploeg.

Excelsior had vanavond een moeilijke avond tegen MVV. In Maastrich keek men langere tijd tegen een 1-0 achterstand aan door een doelpunt van Roda JC huurling Diego Jongen. Door een doelpunt van Loovens en een van Van Dieren in blessuretijd wist Excelsior echter toch nog te winnen en zodoende nog een week koploper te zijn. Sparta won met 2-1 van Go Ahead Eagles, Helmond Sport had thuis een makkelijke avond tegen Fortuna Sittard en won met 2-0.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!