Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lerin Duarte beste speler A-junioren


6 mei 2009 - Sparta Rotterdam levert dit seizoen de beste speler van de eredivisie voor A-junioren. Het gaat om de negentienjarige Lerin Duarte die met 45 punten winnaar werd.

Bram Nuytinck van NEC (42 punten) en Charlton Vicento (37 punten) van ADO Den Haag eindigden respectievelijk tweede en derde. Opvallend is dat pas de eerste speler van kampioen Feyenoord op de 21ste plaats is terug te vinden, het is aanvoerder Jordy Clasie.

Technisch manager Richard Grootscholten tegenover het Algemeen Dagblad is niet verrast van de uitverkiezing: "Tegenstanders geven na elke wedstrijd punten en hij valt bij ons het meest op. Lerin is een technisch ongelooflijk vaardige speler die aanvallend ingesteld is. Hij kan achter de spits, linksbuiten of linkshalf spelen." Duarte wacht nog op zijn debuut maar dat is niet raar. "Maar dat komt ook omdat we op zijn posities goed bezet zijn."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!