Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Castro trekt aangifte tegen Hadouir in


8 mei 2009 - Roda JC-doelman Bram Castor heeft de aangifte tegen zijn ploeggenoot Anouar Hadouir ingetrokken. De doelman was naar de politie gestapt nadat de aanvaller hem op de training een aantal klappen had gegeven, dit leidde uiteindelijk tot een aantal hechtingen.

"Na een aantal gesprekken deze week met de clubleiding heeft Bram dit zelf besloten," aldus trainer Harm van Veldhoven tegenover het ANP. Castro heeft geen blijvende, fysieke schade aan het incident heeft overgehouden en heefrt zodoende besloten de aangifte in te trekken.

Van Veldhoven vroeg vervolgens aan zijn selectie of hij Hadouir kon laten terugkeren, mede vanwege een groot aantal blessures. "Ik ben eerlijk: Als Oper en Van Tornhout niet geblesseerd waren geraakt, was Hadouir waarschijnlijk tot na de competitie buiten de groep gebleven. Nu hebben we alle mensen nodig om in de eredivisie te blijven. Het individuele belang is ondergeschikt aan het groepsbelang."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!