Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gentenaar in beeld bij Feyenoord


10 mei 2009 - Dennis Gentenaar is bij Feyenoord een kandidaat om Henk Timmer op te volgen. De huidige derde doelman van Ajax bevestigde de interesse tegenover De Telegraaf.

"Ik weet dat Feyenoord een lijstje heeft en dat ik daarop sta", aldus de doelman in De Telegraaf. "Dat heeft de club mijn zaakwaarnemer Rodger Linse kenbaar gemaakt."

Hardnekkige geruchten stellen zelfs dat Gentenaar rond is met Feyenoord, dat is echter niet het geval. "Ik besef alleen dat ik een goedkope optie ben vanwege mijn transfervrije status." Feyenoord is niet de enige club die interesse heeft. "VVV heeft mij een aanbieding gedaan en die heb ik in beraad."

Feyenoord is op zoek naar een nieuwe doelman nadat het heeft besloten het contract met Henk Timmer aan het einde van het seizoen te ontbinden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!