Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles blijft op eigen kracht in Eredivisie


10 mei 2009 - Heracles Almelo heeft op eigen kracht de nacompetitie weten te ontlopen. De ploeg had vandaag voldoende aan een gelijkspel en zo zou de thuiswedstrijd vandaag tegen FC Utrecht ook eindigen.

In de openingsfase kregen beide clubs de nodige kansen, gescoord werd er echter niet. Fledderus deed dat na 24 minuten spelen wel met een geplaatst schot van net buiten de zestien. Heracles Almelo had de voorsprong waar men naar zocht binnen.

Heracles Almelo bleef in het restant van de partij de bovenliggende club. De ploeg van Gert Heerkes kreeg de nodige kansen maar vergat het af te maken. In de slotfase, diep in blessuretijd, maakte Cedric van der Gun er 1-1 van. Het bederfde de feestvreugde echter allerminst, Heracles was al lang blij dat het ook komend seizoen in de Eredivisie acteert.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!