Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ sluit seizoen op gepaste wijze af


10 mei 2009 - AZ heeft op waardige manier afscheid genomen van het seizoen 2008/2009. De ploeg van Louis van Gaal won op eigen veld met 3-1 van SC Heerenveen. Mounir el Hamdaoui kwam eenmaal tot scoren en kroonde zich daarmee als topscorer van de Eredivisie.

Het was El Hamdaoui die in Alkmaar na dertien minuten spelen de score opende. Vlak daarvoor was AZ nog goed weggekomen bij een levensgrote kans voor Heerenveen, het was uiteraard Sergio Romero die de bal echter op fraaie wijze wist te keren.

Vlak voor en vlak na rust zou Mousa Dembele met twee goals de score uitbouwen naar een comfortabele 3-0 voorsprong. In de slotfase van het duel deed Patrik Ingelsten nog iets terug voor SC Heerenveen. Na afloop van het duel overhandigde KNVB-directeur Kesler de schaal aan AZ.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!