Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Veldhoven: 'Laat ze maar komen'


10 mei 2009 - Harm van Veldhoven heeft wel eens een rustigere zondag gehad. Even leek het erop dat Roda JC een 3-1 voorsprong in Rotterdam nog weg zou geven. Roda bleef op de been en ontloopt daarmee rechtstreekse degradatie.

Van Veldhoven was furieus toen scheidsrechter Blom een penalty gaf aan Feyenoord. "Maar het was toch echt een witte hand, hoor, en hij was niet van God, maar van Hofland," verwees Van Veldhoven tegenover het Algemeen Dagblad naar de legendarische handsbal van Maradona tijdens het WK van 1986. "Ik dacht: dit kan toch niet waar zijn? We hebben dit seizoen al zoveel pech met de arbitrage gehad. Na die tweede treffer sloeg bij ons de onrust en de paniek toe. Gelukkig konden we de voorsprong vasthouden."

De scheidsrechter werd van het veld gestuurd na een opmerking richting Vlemmings. Van Veldhoven: "Ik had klootzak geroepen naar mijn Feyenoord-collega Vlemmings. Dat was een fout van mij, maar geen drama. Ik heb in mijn carrière wel ergere dingen geroepen. Het was ook een gevolg van de opgebouwde spanning in de wedstrijd."

"Laat de ploegen nu maar komen in de nacompetitie. We zijn zeer gelukkig dat we op deze manier rechtstreekse degradatie hebben afgewend. Nu gaan we ook door. Mentaal kunnen we na deze zege tegen Feyenoord niet meer kapot. Tot volgend seizoen in De Kuip."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!