Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jonker wil niets zeggen over Bayern


11 mei 2009 - Andries Jonker wilde niets kwijt over zijn vermeende aanstelling bij Bayern Munchen als assistent-trainer van Louis van Gaal. De technisch directeur zwijgt over deze geruchten.

"Ik wil daar nu niks over zeggen", stelde Jonker tegenover het Brbants Dagblad. Willem II-voorzitter Hans Verbunt liet weten nog neits gehoord te hebben vab Bayern: "Maar dat er een link tussen Van Gaal en Jonker wordt gelegd is natuurlijk niet onlogisch, gezien hun gezamenlijke verleden bij Barcelona."

Van Gaal zou een persoonlijk akkoord hebben met Bayern, AZ-voorzitter Dirk Scheringa stelt echter dat de oefenmeester nog een eenjarig contract heeft. Van Gaal stelt op zijn beurt dat zijn voorzitter heeft gezegd dat hij bij een kampioenschap transfervrji kon vertrekken. Overigens heeft Jonker in Tilburg nog een tweejarig contract.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!