Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV aast op Ten Hag en Cocu


11 mei 2009 - PSV hoopt Erik ten Hag en Philip Cocu te kunnen verleiden om als assistent-trainers van Fred Rutten te gaan fungeren.

Erik ten Hag is nu nog assistent-trainer bij FC Twente van Steve McLaren. De 38-jarige Ten Haag heeft te kennen gegeven zich eerst te willen focussen op de bekerfinale van aanstaande zondag tegen SC Heerenveen. "Ik sluit niets bij voorbaat uit", aldus Ten Hag tegenover De Telegraaf.

Cocu is dit seizoen onder interim-trainer Dwight Lodeweges al assistent-trainer. De voormalig speler van onder andere Barcelona en PSV gaf toen al aan voor volgeld seizoen zijn focus te willen leggen op zijn functie als assistent-bondscoach mede met het oog op het Wereldkampioenschap van 2010 in Zuid Afrika.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!