Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Playoffs later van start


11 mei 2009 - De KNVB heeft dan alsnog besloten de playoffs voor deelname aan de Europea League later aan te vangen. In overleg met FC Groningen, Feyenoord, NAC Breda en FC Utrecht is besloten pas zaterdag te beginnnen in plaats van donderdag.

Er waren nog al wat logistieke problemen met de playoffs. De clubs gaven onder meer te kennen dat de kaartverkoop pas erg laat geregeld kon worden. NAC Breda - Feyenoord zou donderdag worden gespeeld maar dan is het ook koopavond in Breda, daarnaast zou de return in Rotterdam op maandag zijn een dag na de bekerfinale.

De KNVB had bepaald dat er geschoven diende te worden in het programma omdat de datum van woensdag 3 juni voor een eventuele beslissende derde wedstrijd in de laatste ronde van de playoffs niet haalbaar zou zijn. Clubs zouden dan immers spelers moeten afstaan voor interlands.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!